Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Xbox 720 (loop eller Durango?) snart får vi veta allt! | Revue.se

Xbox 720 (loop eller Durango?) snart får vi veta allt!
Filip Urde
  • On 19 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Xbox är på gång!

Nästa generationens Xbox är pågång, och snart får vi veta en massa kul fakta enligt tidningen Xbox World som säger att de i deras nästa nummer kommer att ha med en artikel med en massa information rörande den kommande konsolen.

Ett stort avslöjande är att namnet bara kommer att bli Xbox. Inte Xbox 720, Durango eller Xbox Loop som varit på tapeten tidigare.  Konsolen ska ha en quad-core-processor, åtta GB ram och stöd för Blu-Ray.

Spännande med nya konsoler!!!

xbox world