Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

GTA 5 kan komma släppas till Wii U och PC | Revue.se

GTA 5 kan komma släppas till Wii U och PC
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Rockstar hintar om att GTA 5 kan komma till både Wii U och PC framöver. Bolaget menar i en intervju till IGN att ingenting är omöjligt.

We’re not Nintendo, we’re not Sony, we’re not Microsoft. We love all of them in different ways. But we can do what we want wherever there’s the appropriate business opportunity and chance to find a market.
I intervjun, där Dan Houser från Rockstar svarar på en massa frågor om det kommande spelet, diskuteras också bland annat tankarna kring varför det inte kommer att handla om Niko, hur multiplayer kommer att fungera och varför GTA V inte släpps till nästa generationens konsoler.

Nedan kan ni läsa hela intervjun med utvecklarna från Rockstar

Mer info: uk.ign.com