Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Skapa Stockholms nästa landmärke i Minecraft. | Revue.se

Filip Urde
  • On 2 juli, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

HSB Stockholm låter allmänheten under juli månad, vara med och komma på designen till ett landmärke som HSB ska bygga. För att göra det hela lite mer speicellt så har man valt att bidragen ska skapas i Minecraft. 

Anders Svensson, VD på HSB Stockholm:

”Vi tycker att användandet av Minecraft är spännande för att nå unga innovationer till framtidens boende. Att de unga själva bygger de bostäder de vill ha är en fantastisk utgångspunkt. Genom denna tävling vill vi utmana oss själva och branschen att tänka utanför ramarna och rita upp ett landmärke för Stockholm.”

 
För att medverka i tävlingen så går man in på servern ”ksf.so”.

Här kan ni rösta på era favoriter: HSB Stockholm.

Mer information hittar ni på länken nedan.
www.equator.se