Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

2 Comments

Uber erbjuder nu möjligheten att dela kostnad på resan | Revue.se

Uber erbjuder nu möjligheten att dela kostnad på resan
Filip Urde
  • On 16 juli, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Uber, taxitjänsten som vi alla älskar har kommit med en ganska efterlängtad uppdatering av sin app. I uppdateringen så blir det möjligt att dela kostnaden med sina vänner. Inget SUPER-revolutionerande men ack så trevligt. 

 

 

 

För att detta ska fungera så krävs dock att alla har egna Uber-konton… inte så konstigt kanske. Uber har försökt förenkla det hela genom att när du klickat i vilka vänner du åker med så får dessa sedan ett sms. De som då har Uber, klickar på en länk där man kommer till appen och godkänner. De som inte har ett konto får istället ett sms med länken till appen. Simple as that! Heja!

blog.uber.com

  • C

    Bra särskrivningar.

    • Filip Urde

      tack för input! men ser faktiskt inte var dessa särskrivningar skulle vara? tänker du på bindestrecken?