Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Phonebloks - en telefon du bygger ihop själv | Revue.se

Filip Urde
  • On 12 september, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Phonebloks är ett av de ballare koncepten jag sett på länge. Phonebloks är en telefon där användaren själv kan bygga ihop, byta ut och uppgradera vissa delar av telefonen. Tanken är att man på det här sättet ska minska slöseriet i branschen, hur ofta byter man inte mobil? ibland kanske man t.om. slänger den gamla telefonen i slasken.

 

 

Se i videon ovan, där visar man att du till exempel kan byta ut kameran mot en en med större sensor, sätta in ett större batteri, större högtalare och mycket annat. Delarna kommer du kunna inhandla i Blokstore.

mobil

Sjukt coolt tycker jag. Tycker man likadant så kan man stödja projektet med sin Twitter-, Facebook- eller Tumblr.

www.phonebloks.com