Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Lotto - I huvudet på Thomas Ravelli | Revue.se

Lotto – I huvudet på Thomas Ravelli

Vem som helst kan vinna Drömvinsten. Till och med någon som bygger ut sitt hus i en form av en gigantisk Thomas Ravelli. I denna humoristiska reklamfilm som du kan se ovan träffar vi just en vinnare som valt att lägga sin vinst på ett hus i form av Thomas Ravelli.

Lite kort om svenska spel 

Vad gör Svenska Spel till ett annorlunda spelbolag? En hel del saker. Vår vinst går till exempel tillbaka till samhället och finansierar sjukvård, forskning, barnomsorg och kommunikationer. Vi är också svensk idrotts största sponsor och stöttar unga idrottare som kombinerar studier med elitsatsningar.

Vi är annorlunda genom att vi inte vinstmaximerar och kan på så sätt fatta beslut som har negativ inverkan på våra intäkter men som vi vet hjälper oss i arbetet med att förebygga spelproblem. Vi är annorlunda och det är vi stolta över.

Glöm inte kika på videon ovan!