Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Miley Cyrus: Twerking, nakenchock och Youtuberekord | Revue.se

Miley Cyrus: Twerking, nakenchock och Youtuberekord
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Från barnstjärna till skadalomsusad megastjärna – Miley Cyrus har tagit världen med storm och har under de senaste månaderna varit ett hett ämne på mångas läppar. Efter nakenchocker och skandalrubriker sänder MTV den efterlängtade dokumentären “Miley: The Movement” – fredagen den 4 oktober klockan 20:00 och på MTV.se kl 21.00.

Hon slog igenom som Disneystjärnan ”Hanna Montana”, klippte av sig håret och juckade med jättebjörnar framför miljoner tittare – en resa som visat sig vara framgångsrik.

Efter VMA-galan är Miley Cyrus är mer aktuell än någonsin. Hon har fyra EMA-nomineringar, legat etta på topplistan i USA, skapat YouTube-rekord med musikvideon till ”Wrecking ball”, poserar naken på omslaget till Rolling Stone och gjort ”Twerking” till ett verdertaget begrepp . Nu bjuder MTV tittarna på ännu mera Miley – från barnstjärna till skandalomsusad megastjärna.

“Jag föddes till att bli den jag är just nu. Jag är vid en punkt i min karriär där jag kan vara precis vad jag vill… vem jag vill.” – säger Miley Cyrus

Tittaren får 60 minuters inblick i Miley Cyrus privatliv, i studion, på turné, hennes vilda framträdanden och allt däremellan. Den intima dokumentären ”Miley: The Movement” har premiär den 4 oktober klockan 20.00 på MTV. Dokumentären kommer även att finnas tillgänglig på www.mtv.se.

Kolla in trailer här: Miley The Movement