Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Sponsored Video: Nya Suzuki SX4 S-CROSS gillar alla lägen | Revue.se

suzuki
Filip Urde
  • On 15 oktober, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Suzuki kommer här med en ny reklamfilm för sin SX4 S-CROSS.

Med en knapp inne i kupén så kan du anpassa nya Suzuki SX4 S-CROSS efter olika underlag och situationer. Helt enkelt en väldigt bra knapp för vårt Svenska klimat, som vi vet kan skifta ganska hej vilt. Kanske mest aktuellt just nu är SNOW, som gör att du hittar greppet på hala underlag, Sen till våren igen så har vi SPORT, som gör bilen piggare och passar för en aktiv körstil och LOCK kopplar in fyrhjulsdriften för optimalt grepp om du t.ex. skulle vilja klättra runt i skogen. Men oftast funkar AUTO-läget alldeles utmärkt.

Pris på SX4 S-CROSS är från 179.900:-.

Sponsrat inlägg av Suzuki.